Beursorganisatie
De partner met verstand van zaken. Perfectie en slagvaardigheid. Complete zorg voor uw standbouw.

Sinds 1983 verzorgen wij de voorbereiding en uitvoering van tentoonstellingsprojecten in binnen- en buitenland.
Medische congressen, internationale kunstexposities, productlanceringen; geen evenement zo bijzonder of we hebben er de afgelopen twee decennia aan meegewerkt.

Hoe belangrijk een evenement ook is, uw overige bedrijfsprocessen mogen er geen hinder van ondervinden. Daarom is het goed te weten dat de organisatie, realisatie, coördinatie en begeleiding van uw evenement in vertrouwde handen zijn bij uniExpo.

Op basis van uw wensen, doelstellingen, technische en ruimtelijke randvoorwaarden ontwikkelt uniExpo het complete standbouwconcept voor uw evenement. We werken de basisimpressie uit in gedetailleerde tekeningen, installatieschema’s en draaiboeken en zorgen voor de volledige realisatie.

En de doorgaans zo tijdrovende coördinatie dan? Eindeloze juridische formaliteiten, overleg met leveranciers, logistieke planning? De administratieve afhandeling inclusief facturering voor zowel organisator als exposanten? Dit alles dat verzorgen wij met onze routine graag voor u. Eén ding weet u dan zeker: alles wordt met de grootst mogelijke precisie - en strikt volgens planning - voor u vervaardigd, georganiseerd en afgehandeld.

Hebt u tijdens uw evenement professionele back-up nodig? Technische en organisatorische assistentie of gewoon parate mankracht voor onvoorziene omstandigheden?

Bij uniExpo begeleiden wij uw evenement van start tot finish. Onze ervaring is úw succesfactor.
 

 

Video Opbouw Beurs

Impressie beurs opbouw