uniExpo international
Met onze twintig jaar ervaring bieden wij u precies wat nodig is om uw beurs, congres, tentoonstelling of presentatie impact te geven: perfectie en daadkracht.

Als specialisten in standbouw en tentoonstellingsprojecten ondersteunen wij professional organizers, beurs- en congresorganisaties, brancheorganisaties en ondernemingen die tijdens een evenement niets aan het toeval wensen over te laten. Wij verzorgen de professionele uitstraling van zowel uw systeem- als maatwerkstands.
Met onze twintig jaar ervaring bieden wij u exact wat nodig is om uw beurs, congres, expositie of presentatie impact te verlenen:
perfectie en slagvaardigheid.

Zo hebt u zekerheid dat zowel de standbouw als organisatie van uw evenement feilloos verzorgd zijn. En, minstens zo belangrijk, dat u in lastminute situaties kunt bouwen op snelle, adequate oplossingen. Wat dat betreft, is niets ons teveel bij uniExpo. En daar mag u ons aan houden. U laat tijdens uw beurs, congres, expositie of presentatie niets aan het toeval over? Vertrouw dan op de partner met verstand van zaken. uniExpo, specialisten in standbouw en tentoonstellingsprojecten.

uniExpo ondersteunt:

  • professional congress organisers
  • evenementenbureaus
  • beurs- en congresorganisaties
  • brancheorganisaties
  • ondernemingen en instanties

Wanneer kiezen voor uniExpo?
Als u een onberispelijke indruk wilt achterlaten tijdens uw evenement. En absoluut zeker wilt zijn dat elk facet feilloos verzorgd is. Ontdek hoe uniExpo uw complete zorg uit handen neemt voor systeem- en maatwerkstandbouw, organisatie en verhuur.