Voordelen en werkwijze
Consider it done with perfect care

Organiseert u een beurs, congres of tentoonstelling en zoekt u ondersteuning bij het ontwerp, de begeleiding en de realisatie? Dan bent u bij uniExpo verzekerd van een flexibel, gedegen en eerlijk advies. Gezamenlijk nemen we de mogelijkheden door om uw bedrijf, dienst of product op een sprankelende en doeltreffende manier te presenteren. Als netwerkorganisatie schakelen we voor ieder project de meest geschikte en ervaren mensen in. Een kostenbewuste aanpak - met een minimum aan overhead - waar u geen omkijken naar hebt: dat is uniExpo.

De voordelen van uniExpo:
- geen druk op uw eigen organisatie
- deskundige, individuele begeleiding en direct contact met de exposanten
- één aanspreekpunt
- onafhankelijk advies
- flexibel
- kostenbewust
- overzichtelijke kostenstructuur

 Hoe werken wij?

Fase 1: In een eerste oriënterend gesprek bespreken we de verschillende mogelijkheden waarop we uw project en de bijbehorende ruimte(n) het beste kunnen inrichten. De begeleiding, technische planning en infrastructuur; allemaal factoren die een rol van betekenis spelen in het succes van de organisatie. Vervolgens brengen we een vrijblijvende offerte uit en presenteren we een conceptplan. Wanneer ons plan voldoet aan uw verwachtingen - of deze overtreft... - werken we het voor u uit tot in detail.
Fase 2: Uw individuele eisen en wensen vertalen we in een Service Manual, het technisch draaiboek. Te beginnen met de indeling van de plattegronden en het ontwerp van de stands of het standpaviljoen. In deze fase bepalen we de strategie, hebben we contact met andere exposanten en overkoepelende organisaties en bundelen we de krachten met leveranciers, bouwers en overige partijen zoals de brandweer, overheden en douane.
Fase 3: Na goedkeuring van het ontwerp verzorgt uniExpo de gehele organisatie en begeleiding van de implementatie. De bouw, inrichting en realisatie van het project leveren we u vervolgens turnkey op.
Fase 4: Uiteraard staat uniExpo tijdens de tentoonstelling, beurs of het congres te allen tijde stand-by voor specifieke wensen, begeleiding en advies. Na afloop zorgen we, behalve voor de afwerking en demontage, voor een goed verzorgde evaluatie van het project.