Standbouw
Van ontwerp tot realisatie standbouw beschikt uniExpo over de knowhow, ervaring en creativiteit om het beste uit stands en presentaties te halen.

Bij het ontwerpen en het tot stand brengen van een geslaagd evenement komt meer kijken dan een groot voorstellingsvermogen. uniExpo biedt daarom een compleet pakket diensten. Wij zijn in staat alles in het werk te stellen om het beoogde effect te realiseren. Een proces dat begint met een inventarisatie van uw wensen en eisen.

Uw ideeën gecombineerd met onze ervaring en expertise tekenen zich af in het eerste ontwerp: de opzet, lay-out en plattegronden van het (beurs)terrein. Afhankelijk van de locatie – van hotel tot strandpaviljoen – en de bijzondere uitgangspunten, zoals huisstijl, deelnemers en aanwezig materiaal, ontwerpen wij een op maat gemaakt plan van aanpak.

U bent bij uniExpo aan het juiste adres voor zowel maatwerkproducties als de professionele inrichting van universele systeemstands. Wij bezitten de kennis, creativiteit en faciliteiten om voor elke stand en presentatie de juiste ambiance te creëren. Wij werken daarbij samen met gespecialiseerde (elektro)technische installateurs en leveranciers.

 

Uniforme systeem standbouw

Standaard systeem-stands: basiselementen. Afgebeeld zijn de meest gangbare elementen uit ons verhuurprogramma, dat echter aanzienlijk meer omvat. Bovendien leveren wij alles voor verdere afwerking van de stand.

Standbouw maatwerk

Bent u op zoek naar een onalledaags ontwerp? Naar een pragmatische oplossing voor een complex presentatievraagstuk? Aan de hand van ons uitgebreide portfolio tonen wij u graag wat uniExpo bedoelt met impact through perfection.